Tigerrejer med Safran

Tigerrejer med Safran
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Forret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (10)

Antal personer:


4 pose Tigerrejer, rå

extra jomfru olivenolie

Salt, Maldon

Peber, friskværnet

4 stk Skalotteløg

8 spsk vineddike

4 deciliter Hvidvin

1 gram Safran

300 gram Smør

Salat, blandet

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Tigerrejer med safran Beurre Blanc
Tilberedningstid: ca. 20 min

Sværhedsgrad: Let

Tilberedning:
Rejerne ristes i lidt varm olivenolie og krydres med salt og peber.

Kom skalotteløg og eddike i en gryde. Kog det indtil eddiken har sat sig i løgene.


Tilsæt hvidvin og lad det reducere til ¼ del. Sigt det og tilsæt safran.

Når det koger piskes tern af det kolde smør i. Nu må det ikke koge.

Smag til med salt og peber.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 16/09-2013

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Drømmemuffins

Vegetar
Fedtfattig mad

Rør smør og sukker godt sammen. Rør 1 æg i ad gangen, og tilsæt essens og mel. Derefter...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Marineret oksemørbrad med peberrodskartoffelmos

Fedtfattig mad
Kødretter

Gnid mørbraden med masser af salt og peber. Knus ca. 1/4 af rosmarinnålene sammen med et f...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Guddommelig julefudge

Vegetar
Fedtfattig mad

Opvarm sukker, sirup og vand i en lille gryde over svag varme under konstant omrøring, til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag