Video: Chilipasta med mango
Chilipasta med mangoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Tilbehør
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
10 stk Rød chili
-
10 stk Hvidløgs fed
-
4 stk Rødløg
-
4 stk Rød peber
-
1 liter Olie
-
10 stk Modne tomater
-
150 gram Palmesukker
-
100 ml Fiskesauce
-
1.2 stk Mango
-
10 stk Grillspyd
Chilipasta med mango
Hak chili, rødløg og peber i grove tern, og snit hvidløget fint. Dybsteg de forskellige ingredienser hver for sig i den samme varme olie, indtil de bliver mørkebrune. Bland alle de stegte ingredienser sammen i en gryde med ca. 3-4 dl af den anvendte olie, og kog det op med grofthakkede tomater. Lad det simre i 20 minutter. Blend til en grov pasta, og smag til med palmesukker og fiskesauce
Voila! Nu har du en fin variant af tilbehør (Chilipasta med mango) som du kan bruge til mange forskellige retter, hvis du er glad for stærk mad.
Hvis du er glad for asiatisk mad kan du evt. også prøve at lave vores klassiske indiske tørstslukker, nemlig Mangolassi . Eller hvad med en sorbetis af mango og citron: Mangosorbet
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nudelsuppe med parmesan-kødboller
Pisk æg og vand sammen i en skål. Bland rasp i og lad det stå i 5 min. Tilsæt kalkunkød,...
Italiensk tomatsauce
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Bladselleri vaskes og skæres i små tern. En smule o...
Tivoli koldskål
Kom æg og sukker i en serveringsskål. Pisk det med en hjulpisker, indtil det er hvidt og...