Video: Ciabattaboller med græskarkerner
Ciabattaboller med græskarkernerKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
7
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6.5 deciliter Vand
-
50 gram Gær
-
2 tsk Herbes de Provence
-
2 deciliter Græskarkerner
-
1 kg Hvedemel
-
1 stk Æg
-
0.5 tsk Havsalt
Opløs gær og salt i vandet og rør krydderier og græskarkerner i.
Pisk eller ælt melet i lidt ad gangen.
Ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket 1/2 time.
Ælt igennem og form til 15 flade boller.
Lad dem hæve igen 1 time.
Pensl med æg og drys evt. med græskarkerner.
De skal trykkes godt fast.
Bag brødene ved 225 grader 15-20 minutter.
Afkøles på rist.
Bollerne kan fryses.
Spørgsmål:
vad är herbes de provens? är det inte en stad?
Svar:
Hej , det är ett ställe i sydfrankrike, men man använder uttrycket för kryddörter från området
Mvh Tomas
recept.se
24/10-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagel med ricotta, avocado, laks og purløg
Hak fiskekødet groft med en kniv. rød og smag ricottaen til med hvidløg kryddergrønt, salt...
Rødvinsmarinerede grill-steaks
Pres hvidløget og hak rosmarinen. Bland ingredienserne til marinaden i et fad. Vend bøffer...
Blækspruttesalat
Put blæksprutter i kogende vand og lad dem koge i 35 min. indtil de er fuldstændig møre....