Video: Honningmelon med basilikum- og myntegranita
Honningmelon med basilikum- og myntegranitaKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
4 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 deciliter Sukker
-
2 deciliter Frisk mynte
-
2 deciliter Frisk basilikum
-
2 spsk Revet citronskal
-
3 deciliter Limesaft
-
3 deciliter Vand
-
3 stk Honningmelon
Bland sukker, hakket mynte, hakket basilikum og revet limeskal sammen i en middelstor skål. Mos det med en træske, til urterne bliver mørkegrønne. Tilsæt limesaft og vand, rør godt og lad det stå i en time. Si blandingen ned i en skål (pres på de faste dele for at få al væden ud). Hæld lidt af siruppen i et glas eller en lille beholder, resten af siruppen hældes i en metalbageform og stilles i fryseren. Rør i siruppen i fryseren en gang i timen i 4 timer. Skræl melonenerne, skær dem hver især i skiver og fjern kernerne. Fordel melonskiverne i lave suppeskåle. Dryp med den gemte limesirup. Skrab den frosne granita ud på en tallerken med en gaffel og fordel det ovenpå melonerne. Oynt med mynet og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grasshopper
Ryst alle ingredienser godt med is. Hæld i et cocktail glas og server.
Artusiis med passionfrugtcoulis
Ved lav varme piskes æggeblommer og sukker. Tilsæt lidt efter lidt mælk. Tilsæt vanillesta...
Glutenfri rugbrød
Sådan laver du et glutenfri rugbrødStart med at riste hasselnødderne på en tør pande indti...