Video: Boller og kanel snegle
Boller og kanel snegleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
12 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
3 deciliter Letmælk
-
50 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
50.1 gram Sukker
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
500.65 gram Hvedemel
-
1 tsk Kanel
-
100 gram Mørk chokolade
-
1 spsk Perlesukker
Lun mælken i en lille tykbundet gryde - mælken skal være fingervarm.
Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage - dejen skal være fugtig).
Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ½ time.
Fyld
Rør smør, sukker og kanel godt sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 dele. Rul hver del til en firkantet plade på 25 x 40 cm - med en kagerulle.
Smør fyldet på de 2 dejplader. Rul dem fra den lange side til roulader, og skær hver roulade i 15 stykker.
Læg sneglene i muffinsforme af papir eller på plader med bagepapir - bøj den yderste dejende ind under sneglen.
Lad sneglene efterhæve tildækket i ½ time.
Pensl med æg, drys evt. med perlesukker eller mandelflager og bag kanelsneglene midt i ovnen.
Bagetid
Ca. 10 min. ved 225° (ikke varmluft)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med kylling og artiskok
Opvarm olien i en stor pande over middelhøj varme. Skær kyllingekødet i strimler.Svits kyl...
Gratinerede tortillapandekager
Svits bacon og hvidløg i lidt olivenolie. Tryk spinatbladene fri for væde, hak dem groft o...
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomater
Græske frikadeller med feta og soltørrede tomaterStart med at tænde ovnen på 225 grader va...