Video: Boller og kanel snegle
Boller og kanel snegleKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 20 minutter
Arbejdstid
12 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
3 deciliter Letmælk
-
50 gram Usaltet smør
-
2 stk Æg
-
50.1 gram Sukker
-
1.5 tsk Vanillesukker
-
500.65 gram Hvedemel
-
1 tsk Kanel
-
100 gram Mørk chokolade
-
1 spsk Perlesukker
Lun mælken i en lille tykbundet gryde - mælken skal være fingervarm.
Hæld mælken i en skål og rør gæren ud heri.
Tilsæt de øvrige ingredienser (hold lidt mel tilbage - dejen skal være fugtig).
Slå dejen godt sammen med en grydeske. Lad dejen hæve tildækket et lunt sted i ½ time.
Fyld
Rør smør, sukker og kanel godt sammen.
Tag dejen ud på et meldrysset bord og ælt den godt igennem.
Tilsæt evt. resten af melet. Del dejen i 2 dele. Rul hver del til en firkantet plade på 25 x 40 cm - med en kagerulle.
Smør fyldet på de 2 dejplader. Rul dem fra den lange side til roulader, og skær hver roulade i 15 stykker.
Læg sneglene i muffinsforme af papir eller på plader med bagepapir - bøj den yderste dejende ind under sneglen.
Lad sneglene efterhæve tildækket i ½ time.
Pensl med æg, drys evt. med perlesukker eller mandelflager og bag kanelsneglene midt i ovnen.
Bagetid
Ca. 10 min. ved 225° (ikke varmluft)
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sukkerkringler
Bland mel, vand, salt og margarine sammen. Ælt det godt. Rul dejen ud i ca. 1 cm. tykkelse...
Æblestang
Butterdejspladerne tøs op og rulles ud til ca. dobbelt størrelse.Æblerne skrælles, skæres...
Pad Thai
Pad ThaiAnbring nudlerne i koldt vand og lad dem bløde op i ca. 20 min. Skær kylli...