Video: Butterdejssnegle med oliven
Butterdejssnegle med olivenKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Butterdejsplader
-
100 gram Sorte oliven
-
100 gram Soltørret tomat
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Tørret rosmarin
1. Lad butterdejen tø op i køleskabet.
2. Hak oliven, soltørrede tomater, hvidløg og rosmarin fint, gerne i en minihakker eller foodprocessor.
3. Rul hver butterdejsplade ud til dobbelt størrelse, så pladen er kvadratisk.
4. Smør et lag oliven-tomat-fyld ud på hver butterdejsplade.
Fyldet smuldrer og vil derfor ikke kunne smøres helt jævnt ud.
5. Rul dejen løst sammen som en roulade.
6. Tænd ovnen på 185°. Skær butterdejsrullerne i 1 cm tykke skiver, og læg hver skive på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fyldet ligger løst i sneglene, men når dejen hæver under bagningen, vil fyldet blive holdt fast.
7. Bag sneglene ca. 20 minutter, til de er gennembagte og gyldne.
Serveres nybagte og lune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt makrel med kokosmælk
Bed fiskehandleren om at rense fiskene og fjerne hovedet. Hvis han ikke har for travlt, ka...
Marsala- og svampe vol au vent
Marsala- og svampe vol au ventVask svampene hurtigt eller børst dem rene med en bagepensel...
Hjemmelavet nachos
Brun oksekød, finthakket løg samt salt og peber i en stor gryde over medium varme.Hæld fed...