Video: Butterdejssnegle med oliven
Butterdejssnegle med olivenKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
3 stk Butterdejsplader
-
100 gram Sorte oliven
-
100 gram Soltørret tomat
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Tørret rosmarin
1. Lad butterdejen tø op i køleskabet.
2. Hak oliven, soltørrede tomater, hvidløg og rosmarin fint, gerne i en minihakker eller foodprocessor.
3. Rul hver butterdejsplade ud til dobbelt størrelse, så pladen er kvadratisk.
4. Smør et lag oliven-tomat-fyld ud på hver butterdejsplade.
Fyldet smuldrer og vil derfor ikke kunne smøres helt jævnt ud.
5. Rul dejen løst sammen som en roulade.
6. Tænd ovnen på 185°. Skær butterdejsrullerne i 1 cm tykke skiver, og læg hver skive på en bageplade beklædt med bagepapir.
Fyldet ligger løst i sneglene, men når dejen hæver under bagningen, vil fyldet blive holdt fast.
7. Bag sneglene ca. 20 minutter, til de er gennembagte og gyldne.
Serveres nybagte og lune.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ribbensteg
Her er den nemmeste vej til ribbensteg med sprød svær. Tænd ovnen. Sværen ridses med...
Mandel-karamel
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande. Mandlerne "steger med" 1 minut...
Sommerdip
Persille og purløg hakkes. Derefter røres alle ingredienserne sammen.En god erstatning for...