Video: Appelsin-mandelkage
Appelsin-mandelkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
1 timer 40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Appelsin
-
250 gram Mandler
-
6 stk Æg
-
250 gram Sukker
-
1 tsk Bagepulver
-
2 spsk Rasp
-
1 spsk Flormelis
-
1 spsk Creme fraiche 18%
Kog appelsinerne hele i ca. 1 time, eller til de er møre.
Hæld vandet fra, skær dem i kvarter og fjern eventuelle sten.
Purer eller blend appelsinerne i en foodprocessor, til de er blevet til puré.
Lad pureen afkøle.
Opvarm ovnen til 190 grader.
Hak mandlerne groft.
Pisk æg og sukker skummende og tilsæt mandlerne.
Sigt bagepulveret i og tilsæt rasp.
Bland det hele godt sammen.
Rør så appelsinpureen i.
Hæld dejen i en springform beklædt med bagepapir og bag kagen på næstnederste rille i den varme ovn i ca. 1 time.
Læg stanniol over efter en halv times bagning.
Pynt kagen med flormelis og eventuelt lidt ekstra mandelflager efter afkøling.
Servér eventuelt kagen med lidt creme fraiche.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fragilité
Fragilité200 gram finthakkede ristede og afskallede hasselnødder og 200 gram flormelis bla...
Dhal
Sådan laver du dhal Skyl linserne i en si under rindende koldt vand.Klar smørret, hak løge...
Braiseret rødkål
Braiseret rødkålStart med at snitte rødkålen, og skyl alle de snittede rødkål lige efter....