Video: Risotto med skovens svampe
Risotto med skovens svampeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Årstidens svampe
-
4 stk Skalotteløg
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
300 gram Risottoris
-
200 gram Parmesan ost
-
50 gram Smør
-
1 deciliter Olivenolie
-
3 deciliter Hønsebouillon
-
0 Køkkensalt
-
0 Peber
Kom olien i en tykbundet gryde og rist svampene til de er gyldne, dernæst kommes løg og ris i, og der røres rundt til risene har suget alt olien, pas på ris og svampe ikke brænder på, skru derfor ned til middel varme.
Hæld nu hvidvin i og lad det simre til risene har suget det hele til sig.
Tag nu hønsefonden og tilsæt lidt ad gangen, sådan at risene hver gang kan nå at suge væden til sig, det forsætter man med til risene er møre.
Når risottomassen er flot og lind tilsættes smør og parmesan.
Rør forsigtig rundt til det er smeltet, og smag til med groft salt og peber.
Anretning: Anret i en dyb tallerken og slut af med lidt olivenolie, parmesan og groft peber.
Tag dig god tid, når du laver risotto og rør i gryden ofte.
Spørgsmål:
Der malgler i ingrediens listen hvor meget hønsefond der skal i?
Svar:
Hej , kunsten med risotto er at have en kogende hønsebouillion stående på comfuret og at man passer den og fylder op lidt efter lidt, jeg vil skyde på at ca:6-8 dl vil passe til dette
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/12-2009 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Orientalsk rejesalat
Orientalsk rejesalatSkyl rejerne under vand. Lad dem afdryppe i et dørslag.Snit mango, pap...
Bagte skovbær med marengs
Tænd ovne på 200 grader.Kom bærrene i et tærtefad (diameter 26 cm.). Pisk hviderne stive m...
Chameleon
Kombiner alle ingredienser i et collinsglas med is í og server.