Video: Brunchpandekager med havre
Brunchpandekager med havreKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Finvalsede havregryn
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
1 deciliter Hvedemel
-
2 stk Æg
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Natron
-
0.5 tsk Stødt kardemomme
-
1 knsp Køkkensalt
-
2 spsk Flydende fedtstof
1: Havregryn sættes i blød i mælken i ca. 15 min. 2: Mel, æg, sukker, natron, kardemomme og salt piskes i. 3: Fedtstoffet tilsættes, og dejen piskes helt glat. 4: Knap ½ dl dej fordeles på en stegepande og steg i 2-3 min. 5: Pandekagen vendes og steger færdig på den anden side. 6: Hvis stegepanden har teflonbelægning, behøves ikke ekstra fedtstof. 7: Der bages i alt 14 små pandekager. 8: Servering: Brunchpandekager med havre serveres til brunch eller til et mellemmåltid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Femkornsboller
Femkornsblanding, solsikkekerne og vand koges et par minutter og afkøles. Gæren røres ud...
Fedtfattig chokoladekage
Æg og sukker piskes sammen, til sukkeret ikke længere knaser. Mel og cacaopulver sigtes...
Abrikosfromage
Abrikoserne sættes i blød i vand, der netop dækker, og man lader dem stå 5-6 timer. Kog...