Video: Brunchpandekager med havre
Brunchpandekager med havreKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Finvalsede havregryn
-
2.5 deciliter Kærnemælk
-
1 deciliter Hvedemel
-
2 stk Æg
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Natron
-
0.5 tsk Stødt kardemomme
-
1 knsp Køkkensalt
-
2 spsk Flydende fedtstof
1: Havregryn sættes i blød i mælken i ca. 15 min. 2: Mel, æg, sukker, natron, kardemomme og salt piskes i. 3: Fedtstoffet tilsættes, og dejen piskes helt glat. 4: Knap ½ dl dej fordeles på en stegepande og steg i 2-3 min. 5: Pandekagen vendes og steger færdig på den anden side. 6: Hvis stegepanden har teflonbelægning, behøves ikke ekstra fedtstof. 7: Der bages i alt 14 små pandekager. 8: Servering: Brunchpandekager med havre serveres til brunch eller til et mellemmåltid.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødbedebøffer
Sådan laver du rødbedebøffer Start med at koge hirsekornene i vand sammen med grøntsagbou...
Mexikansk Suppe
Mexikansk suppeHak løg og hvidløg og steg det i olien til det er gyllen og blød. Tilsæt de...
Struds i fad
Skær strudsekødet i tynde skiver og læg det i et smurt ovnfast fad, så det dækker bunden....