Video: Mini indbagt kylling
Mini indbagt kyllingKøkken:
Type:
Ingredienser:
Andet
Forret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
300 gram Kyllingebryst
-
1 stk Hvidløgs fed
-
50 gram Bacon
-
1.2 deciliter Soltørret tomat
-
1.2 deciliter Frisk Basilikum
-
250 Butterdej
-
1 stk Æggeblomme
-
25 gram Sesamfrø
Fremgangsmåde: 1. Put kylling og hvidløg i en blender og blendt til en ensartet masse. 2. Tilsæt bacon i tern/mindre stykker, afdryppet soltørret tomat og basilikum og blendt kortvarrigt. 3. Krydr godt med salt og peber. 4. Del butterdejen i to på langs fordel kyllingen langs midten (stadig på langs) af hvert stykke butterdej. Fold butterdejen om kyllingen, så der bliver to lange ruller. 5. Skær i 3 cm tykke skiver, fordel på en bageplade med bagepapir, pensl med æg og drys med sesam. 6. Bag 20 min ved 200 grader til rullerne er gyldne. Server som en snack eller en tapasret.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rucolasalat med pærer og grana
Rucolasalat med pære og granaStart med at halvere dine pærerne, og skær dem i tynde skiver...
Auberginekompot
Skær auberginen i tern, hak hvidløgsfed og løg og læg det i en kasserolle. Tilsæt revet ci...
Ristet aubergine-salat med kapers og løg
Skyl og tør auberginerne. Rist dem hele over gasflammen på komfuret, på grillfunktionen i...