Video: Efterårsgryde
EfterårsgrydeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Gullasch kød
-
1 liter Vand
-
4 stk Gulerod
-
250 gram Champignon
-
200 gram Perleløg
-
4 stk Løg
-
2 deciliter Oksebouillon
-
2 stk Porre
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Efterårsgryde
Brun kødet i en stor gryde, kom grøntsagerne i, og steg af.
Tilsæt vand og boullion.
Lad retten simre på lav til mellem varme, i min. 1,5 time.
Serveres til ris eller quinoa.
Desto længere din efterårsgryde får lov at stå, desto bedre smager den.
Klik vores site igennem for flere gryderetter eller kig i vores vintermads-kategori og lad dig inspirere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Spaghetti kødboller
Halver squash'en. Kom den i ovnen på 200 grader i 15 min, så den bliver fast. Tag en gaffe...
Kinesiske spareribs
Kinesiske spareribsStart med at blanchere forårsløget i kogende vand i ét minut. Tag forår...
Dessert pandekager
Dessert pandekagerTilføj mel, mælk og salt i en skål og rør det sammen. Det skal hvile i...