Video: Valnøddestænger
ValnøddestængerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
1 timer 25 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
80 gram Valnød
-
200 gram Smør
-
100 gram Flormelis
-
1 stk Æggehvide
-
20 gram Revet citronskal
-
250 gram Hvedemel
Valnøddekernerne hakkes fint, evt. i blender. Smør og flormelis røres godt. Æggehvider, valnøddekerner, citronskal og mel tilsættes, og dejen æltes sammen. Lad den hvile i køleskab ca. 1 time. Dejen trilles i fingertykker stænger og skæres i 2-3 cm. lange stykker. Kagerne sættes på en plade med bagepapir, og bages i 8-10 min. ved 200°C på midterste rille.
Spørgsmål:
Hej. Hvad kan det anbefaldes at man serverer til disse valnøddestænger? Jeg mangler en god og anderledes (evt. fedtfattig) dessert til tøseaften på lørdag, og synes at disse så meget sjove og anderledes ud? Men de er måske lidt kedelige?
Svar:
Hvis du søger en fedtfattig dessert,så prøv denne is, den kan spises som den er, men kagerne kan også serveres til. Men de er altså ikke fedtfattige.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
06/01-2009 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvordan sletter jeg en opskrift, jeg har gemt i min kogebog? Vh. Helle Skaarup
Svar:
Hej
Er det en opskrift du selv har tastet, så er der en "knap" oven over opskriften der hedder "slet" - er det en af de opskrifter du har gemt, så hedder knappen "fjern fra min kogebog"
Mvh Tomas
opskrifter.dk
10/04-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Disse småkager er helt smagsløse. Man kan slet ikke smager, der er valnødder i. En stor skuffele. De fortjener ikke 3*. Venlig hilsen Helle Skaarup
Svar:
Hej Helle , tak for din feedback , selv om den er negativ.Vi får tilsendt masser af opskrifter och kan ikke teste alle , så vi er glade for feedback, tak igen..
Vi vil snarest muligt teste kagerne - måske skal nødderne hakkes groft i stedet ?
Mvh Tomas
opskrifter.dk
10/04-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pinjesmåkager med marcipan
Forvarm ovnen til 175°C. Dæk to bageplader med bagepapir.Blend halvdelen af pinjekernerne...
Bagt chokoladecreme
Smelt smørret, uden at det bruner - tag lidt fra til formene. Smelt chokoladen i en skål i...
Omelet med basilikum
Pisk æg, salt og peber sammen. Hak tomater og forårsløg groft og skær mozzarellaen i tern...