Video: Laksetærte med porre og spinat
Laksetærte med porre og spinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
1 timer 10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
150 gram Laks
-
1 stk Porre
-
100 gram Frossen spinat
-
100 gram Revet ost
-
100 gram Brie 45+
-
3 stk Æg
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 deciliter Mørkt hvidtøl
-
150 gram Hvedemel
-
150 gram Margarine
-
1 tsk Chili
-
1 tsk Paprika
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
Fremgangsmåde
Rør mel og margarine sammen til en ensartet dej med en lille smule salt.
Læg dejen på køl et kvarters tid og rul den derefter ud på et meldrysset bord, så den passer til en tærteform på 24 cm.
Dejen skal udrulles, så den kan nå op ad kanten på tærteformen.
Bag tærten i 15 minutter ved 225 grader.
TIP! Er dejen for blød, så rul den ud mellem to stykker bagepapir.
Så er den også nemmere at svinge henover tærteformen.
Porren ordnes, skylles og det hvide skæres i tynde skiver.
Det grønne skæres i kvarte og snittes i stykker på ca. 2 cm. Porrestykker og
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Soufléer med gedeost, soltørrede tomater og ristet hvidløg
Forvarm ovnen til 175°C. Fladgør hvidløgsfedene med den flade side af en kniv. Bland dem m...
Coleslaw
ColeslawRiv gulerødder og snit hvidkålen i fine strimler. Bland kål og gulerødder sammen i...
Roastbeef på slow cooker
Sådan laver du roastbeef i en slow cookerTag roastbeef'en ud af køleskabet en time før sta...