Video: Gammeldaws varm kartoffelsalat
Gammeldaws varm kartoffelsalatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kogte kartofler
-
1.5 deciliter Eddike
-
150 gram Sukker
-
1 deciliter Vand
-
1.2 liter Piskefløde 38%
-
600 gram Løg
-
50 gram Margarine
-
1 tsk Salt
Gammeldaws varm kartoffelsalat
Margarine kommes i tykbundet gryde/ stegegryde
Løg skrælles og skives/ternes og kommes i
Lad simre i ca. 10 minutter (må ikke blive brune)
Eddike, sukker og vand kommes i og koges op
Kartoflerne skæres i grove stykker
Kom i og skru ned og lad det simre 10 minutter
Hvis konsistensen er for tynd, kan der tilsættes en sjat fløde 38%.
Smag til med salt/peber
Din varme kartoffelsalat er nu klar. Velbekomme!
En klassisk ret, der både kan stå alene, men som også passer fortrinligt til kødretter. Særligt grillstegt kød.
Prøv fx grillet kylling marineret i hvidløg chili og citronsaft. Eller hvad med til en god steak. Vi anbefaler grill-steaks med brasiliansk marinade. Det er virkelig lækker.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Makrel med skyr
Mos makrelen lidt, og tilsæt 2 spsk skyr og resten af ingredienserne. Servér til frokoste...
Appelsinkage med valnødder og Daim
Pisk smør og sukker sammen. Derefter kommes æggene i en af gangen. Skræl appelsinen og f...
Braiseret lammekølle i rødvin
Sådan laver du braiseret lammekølle i rødvin:Skær køllen i 2 stykker og brun dem på en var...