Video: Gryderet med kyllingebryst og grøntsager
Gryderet med kyllingebryst og grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Squash
-
2 stk Kyllingebryst
-
2.5 deciliter Fløde 9%
-
1 tsk Paprika
-
0.5 tsk Chili
-
350 gram Frisk pasta
-
2 spsk Maizena
-
4 spsk Vand
-
2 spsk Frisk persille
Gryderet med kyllingebryst og grøntsager
Sæt vand over til pasta.
Skær peberfrugt og squash i skiver.
Skær kyllingekødet i strimler.
Brun kødet og fjern det fra panden.
Steg nu peberfrugten og squash på panden.
Lad det brune lidt. Smag til med salt og peber.
Tilsæt kyllingekød og fløde.
Smag til med krydderier.
Lad retten koge til den er færdig.
Kog pastaen samtidig.
Rør maizena ud i vand og kom det i den kogende sauce.
Lad koge i ca. 1 minut før retten er klar til servering.
Drys med hakket persille.
Så er din gryderet med kyllingebryst klar. Velbekomme!
Gryderetter og simreretter er der mange af på vores side. Du kan se en oversigt over de forskellige gryderetter her.
Særlig populær er amagergryde med svinekød. Men man kunne også driste sig til at prøve noget helt andet, fx en japansk kyllingegryde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodssalat med vindruer
Skræl og riv gulerødderne. Halvér vindruerne og fjern evt. sten. Bland det hele sammen.
Ananasfyld
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad. Pisk smør og sukker sammen i en skål. Pis...
Bruschetta med hytteost og avocado
Avocadoen flækkes og sten og skind fjernes. Avocadokødet hakkes groft, fx med en kniv. Tom...