Video: Gryderet med kyllingebryst og grøntsager
Gryderet med kyllingebryst og grøntsagerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Squash
-
2 stk Kyllingebryst
-
2.5 deciliter Fløde 9%
-
1 tsk Paprika
-
0.5 tsk Chili
-
350 gram Frisk pasta
-
2 spsk Maizena
-
4 spsk Vand
-
2 spsk Frisk persille
Gryderet med kyllingebryst og grøntsager
Sæt vand over til pasta.
Skær peberfrugt og squash i skiver.
Skær kyllingekødet i strimler.
Brun kødet og fjern det fra panden.
Steg nu peberfrugten og squash på panden.
Lad det brune lidt. Smag til med salt og peber.
Tilsæt kyllingekød og fløde.
Smag til med krydderier.
Lad retten koge til den er færdig.
Kog pastaen samtidig.
Rør maizena ud i vand og kom det i den kogende sauce.
Lad koge i ca. 1 minut før retten er klar til servering.
Drys med hakket persille.
Så er din gryderet med kyllingebryst klar. Velbekomme!
Gryderetter og simreretter er der mange af på vores side. Du kan se en oversigt over de forskellige gryderetter her.
Særlig populær er amagergryde med svinekød. Men man kunne også driste sig til at prøve noget helt andet, fx en japansk kyllingegryde.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet gås med blommefyld og sauce
Rens gåsen og dup skindet tørt. Strø salt og friskhakket merian uden på og inden i gåsen....
broccolitærte
Sådan laver du broccolitærteFørst laver du tærtedejen. Start med at smuldre smørret i mele...
Venetiansk tiramisu
Pisk blommerne med 3/4 af sukkeret, til det skummer. Pisk mascarpone sammen med æggeblomme...