Video: Groft franskbrød med kerner
Groft franskbrød med kernerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
6.5 deciliter Vand
-
50 gram Flydende margarine
-
2 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Sukker
-
3 stk Revet gulerod
-
1 deciliter Soltørrede tranebær
-
1 deciliter Solsikkekerne
-
0.5 deciliter Hørfrø
-
1 deciliter Græskarkerner
-
300 gram Grahamsmel
-
600 gram Hvedemel
-
1 deciliter Havregryn
Groft franskbrød med kerner
Gæren udrøres i det lune vand, de øvrige ingredienser tilsættes og dejen æltes godt.
Dejen hæver tildækket i 30 minutter.
Dejen æltes let og der formes 2 brød, som lægges i forme, foret med bagepapir.
Brødene efterhæver i 30 minutter.
De hævede brød pensles med æg og drysses med havregryn.
Bages i ca 30 minutter ved 220 grader eller til de er gennembagte.
Brødene befries for bagepapir og afkøles på en bagerist.
Så er dit grove franskbrød med kerner klar. Velbekomme!
Groft franskbrød er en fryd at sætte tænderne i. Særligt med en rigtig god marmelade på. Her på siden er der masser af gode marmelader.
Den hjemmelavede blåbærmarmelade er én af de allermest populære opskrifter.
Men du kan også prøve noget lidt mere utraditionelt. Fx ferskenmarmeladen er en velbesøgt opskrift blandt alle de andre marmelade opskrifter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fisk med grøntsager
Damp fisken i ovnen i 10 min med salt og peber. Svits grøntsagerne i smør og drys med mel....
Hvidvinsdampet laks
Laksestykkerne lægges i et ildfast fad.Hvidvin og eddike hældes over.Limesaften hældes ove...
Saganaki med oliven og citron
Skær osten i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Vend osteskiverne i mel.Opvarm olien i en stor p...