Champignonerne skæres i skiver, som svitses i smør sammen med de pressede hvidløg og rosmarinen. Efter ca. 5-10 minutter tilsættes oksekødet, som svitses br

Dansk kødsauce

Dansk kødsauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

2 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Spagetti.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tarteletter med porre, parmaskinke og gedeost

Kødretter

Dej: Blend mel og saltet i en foodprocessor i 5 sekunder. Tilsæt smør og flødeost og blend...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lammeracks

Kødretter

1. Saltbagt knoldselleri: Tænd ovnen på 175° (varmluft). Skyl og skrub knoldsellerien ren....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Stegte rejeflûtes

Fiskeretter

Rør en fars af rejer, presset hvidløg, hakket ingefær og løg, sammenrørt æg, salt, peber o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag