Video: Asiatisk inspireret kødboller m. råkost og Edamame
Asiatisk inspireret kødboller m. råkost og EdamameKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
21
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
300 gram Hakket oksekød 8-12%
-
2.5 spsk Kaffir limeblade
-
1 tsk Ingefær
-
1 spsk Rapsolie
-
1 spsk Fiskesauce
-
3 spsk Usaltede peanuts
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
2 spsk Thai basilikum
-
0.5 stk Spidskål
-
1 deciliter Kogte edamamebønner
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 spsk Citronsaft
-
1 spsk Olivenolie
-
165 ml Kokosmælk
-
1 spsk Rød karrypasta
-
3 spsk Usaltede peanuts
-
1 spsk Peanut butter
-
1 stk Rød chili
-
1 spsk Citronsaft
-
0.5 tsk Honning
Lav en fars af ingredienserne til kødbollerne og steg kødbollerne på en pande til de er gennemstegte. Drys med de hakkede krydderurter.
Skær spidskålen i tynde strimler og tilsæt lidt salt. Kramp kålen med saltet.
Kog bønnerne og fordelt dem udover kålen.
Pres saften fra 1/2 citron udover samt lidt olivenolie
Bland ingredienserne til peanutsauce i en gryde og varm saucen op. Smag til med citronsaft og sødt.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Senneps- og dilddressing
Pisk sennep, eddike, vand, sukker og salt sammen i en skål. Tilsæt olie i en tynd stråle,...
Mangosorbet med citron
Mangosorbet med citronVand og sukker koges i en lille gryde til sukkeret er smeltet. Sukke...
Koldhævede morgenboller
Koldhævede morgenbollerOBS: Begynd dagen i forvejen pga. lang hævetid! Deraf navnet koldhæ...