Video: Islagkage
IslagkageKøkken:
Ingredienser:
Andet
9
Tilberedningstid
4 timer 45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 stk Æggehvide
-
150 gram Flormelis
-
150 gram Hakkede valnødder
-
1 tsk Bagepulver
-
0.5 stk Vanillestang
-
150 gram Mørk chokolade
-
4 stk Æggeblomme
-
40 gram Sukker
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
Islagkage
Marengsbund
Springformens bund beklædes med bagepapir.
Ringen sættes fast for at holde papiret på plads.
Formen smøres godt med smør.
Æggehviderne piskes stive.
Flormelis tilsættes og der piskes til det er helt stift
Valnødderne hakkes (gerne i en minihakker).
Vendes så forsigtigt i æggehviderne med bagepulver og vaniljekorn
Marengsen fordeles nu i springformen.
Bunden bages i ovnen ved 180 grader i 20 minutter.
Derefter afkøles bunden helt.
Formen rengøres, hvorefter bunden lægges tilbage
Langt de fleste kan jo lide islagkage. Denne opskrift er rimelig let at lave!
Her på siden findes desserter til ethvert niveau. Der er en hel underside dedikeret til lækre desserter.
For de øvede kan vi anbefale denne fremragende koldskål cheesecake. Ønsker man derimod noget, der ikke er så kompliceret, men stadig kræver lidt,, kan du prøve kræfter med den hjemmelavede is.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andebryst med blommesovs
Andebryst med blommesovsVask kartoflerne og læg dem i fx små foliebakker (4 stk.) sammen m...
Andelår med rødkålssalat og brun sovs
Andelår med rådkålssalat og brun sovsStart med at tænde ovnen på 200 grader varmluft.Drys...
Himalayakylling
Vask og tør kyllingen. Bland alle øvrige ingredienser med tilstrækkeligt varmt vand til at...