Video: Abrikos Chutney
Abrikos ChutneyKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tørret abrikos
-
0.5 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Tørret chili
-
1 tsk Revet ingefær
-
1 deciliter Æbleeddike
-
1 deciliter Gulerodssaft
-
1 tsk Tandoori krydderi
-
1 spsk Rapsolie
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Vanillepulver
-
0.5 stk Æbler
-
1 tsk Køkkensalt
Abrikos Chutney
Læg abrikoserne i blød i vand i minimum et par timer.
Varm olien op i en gryde og tilsæt tandorikrydderiet og de 3 hele chili.
Svits løget i olien til de begynder at tage farve.
Tilsæt hvidløg, ingefær og lidt salt.
Skær abrikoserne og æblet i tern og put dem i gryden sammen med æbleeddike, gulerodssaft, sukker og vanille.
Tilsæt evt. også lidt af udblødningsvandet.
Lad retten småsimre til æble og abrikosstykkerne er møre.
Put din abrikos chutney i et lufttæt glas, som er blevet skoldet inden brug.
Chutney og raita er klassiske tilbehør til indisk mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Krydret svinekødssuppe
Skær kødet i små strimler, hak løget diagonalt og riv ingefæren. Opvarm olien i en stor gr...
Grove madpandekager
1. Slå æggene ud i en skål2. Tilføj mælk og salt - mix ingredienserne sammen3. Vej og tilf...
Bruschetta med tomat og ricotta
Skær forårsløg i skiver og hak tomaterne. Opvarm olien i en lille kasserolle og svits forå...