Video: Abrikos Chutney
Abrikos ChutneyKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tørret abrikos
-
0.5 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Tørret chili
-
1 tsk Revet ingefær
-
1 deciliter Æbleeddike
-
1 deciliter Gulerodssaft
-
1 tsk Tandoori krydderi
-
1 spsk Rapsolie
-
1 spsk Sukker
-
0.5 tsk Vanillepulver
-
0.5 stk Æbler
-
1 tsk Køkkensalt
Abrikos Chutney
Læg abrikoserne i blød i vand i minimum et par timer.
Varm olien op i en gryde og tilsæt tandorikrydderiet og de 3 hele chili.
Svits løget i olien til de begynder at tage farve.
Tilsæt hvidløg, ingefær og lidt salt.
Skær abrikoserne og æblet i tern og put dem i gryden sammen med æbleeddike, gulerodssaft, sukker og vanille.
Tilsæt evt. også lidt af udblødningsvandet.
Lad retten småsimre til æble og abrikosstykkerne er møre.
Put din abrikos chutney i et lufttæt glas, som er blevet skoldet inden brug.
Chutney og raita er klassiske tilbehør til indisk mad.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tysk julekage - Stollen
Tysk julekage - StollenRør mel, bagepulver og krydderier sammen.Rør smør og farin sammen i...
Cremet vegetarisk one pot med linser
Varm oliven- eller kokosolien i en stor gryde over middel varme. Tilsæt løg, hvidløg og in...
Pasta med oksekød i grønne krydderier
Kom olien på en pande med høj kant.Svits hakket løg og hvidløg til de er blanke - kom køde...