Video: Raita med kartofler, agurk og tomat
Raita med kartofler, agurk og tomatKøkken:
Ingredienser:
Indisk
9
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
6 stk Kartofler
-
2 spsk Olie
-
1 stk Løg
-
2 spsk Hakket jalapeño
-
1 tsk Brun sennep
-
1 tsk Spidskommen
-
1 stk Agurk
-
3 stk Tomat
-
2.5 deciliter Yoghurt naturel
Skræl kartoflerne og skær dem i tern på 1 cm.
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de akkurat er møre.
Hæld vandet fra. Overfør kartoflerne til en stor skål.
Varm olien i en stor pande over høj varme.
Svits det hakkede løg i ca. 4 min. eller til de begynder at brune.
Tilsæt hakkede jalapenos, sennep og kommen og lad det stege yderligere et par minutter.
Hæld løgblandingen over kartoflerne og rør godt rundt.
Skær agurk og tomater i terninger eller tynde skiver.
Bland agurk, tomat og yoghurt sammen med kartoffelblandingen.
Smag raitaen til med salt og peber, sæt låg på og lad den afkøle i mindst 2 timer.
Pynt ved serveringen med hakket koriander.
Tilbehør til krydrede retter, især indiske retter.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kærnemælksdressing
Pres hvidløget og hak estragonen. Rør alle ingredienserne til dressingen sammen i en lille...
Fondant
Fondant Gør et vandbad klar. Hæld en spsk. olie i gryden. Tilsæt citronsaft. De...
Varm romdrink med vaniljeis
Varm romdrink med vaniljeisTag vaniljeisen ud af fryseren og lad den stå ca 15-20 min. på...