Video: Sveske trifli
Sveske trifliKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Makroner
-
500 gram Sveske
-
10 gram Kartoffelmel
-
1 spsk Cognac
-
2.5 deciliter Letmælk
-
2 stk Æggeblomme
-
65 gram Sukker
-
15 gram Hvedemel
-
0.5 spsk Vanillesukker
-
3 deciliter Piskefløde 38%
Kagecreme:
Æggeblommer, sukker, mel og vanille røres godt sammen og hældes i den kogende mælk i det øjeblik, den tages af ilden.
Cremen bringes derefter i kog (pas meget på den ikke brænder på).
Når cremen er kold blandes den med halvdelen af flødeskummet.
Kompot:
Stenfri svesker koges og jævnes lidt med en jævning af kartoffelmel og vand, det må ikke koge efter at jævningen er tilsat.
Makroner lægges i bunden af en skål og stænkes med cognac.
Sveskekompot fordeles på makronerne.
Kagecremen hældes over.
Derefter pyntes med resten af flødeskummet i kanten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Aubergine med mozzarella og tomatrelish
Aubergine med mozzarella og tomatrelishRelishSkær tomaterne i små både og hvidløget i m...
Helleflyndermedaillon
Skær fisken i medailloner, 3 pr. person. Kom rejer i en blender med citronsaft, salt, peb...
Tabbouleh med quinoa
Sådan laver du tabbouleh med quinoaSkyl quinoaen - hæld den f.eks. i en sigte, så er den...