Video: Pizziolasauce
PizziolasauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
5 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Kapers
-
1 Frisk persille
-
7 stk Marinerede ansjoser
-
140 gram Tomatpure
-
0.5 bdt Frisk oregano
-
30 gram Finthakket løg
-
400 gram Flåede tomater
Svits løg og hvidløg I olien uden at tage farve.
Tilsæt ansjos og tomatpure.
I med resten.
Flåede tomater til sidst
Lad det simre 3-4 minutter.
Stilles på køl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roses Herreret
Margarinen smeltes i en bradepande i ovn. Løgene hakkes og kommes i.Farsen formes til boll...
Hakkebøf - på spinat og peberfrugt
Form kødet til bøffer, hak dem med kniven og krydr med salt og peber.Grill eller steg bøff...
Julekage med kirsebær
Julekage med kirsebær Forvarm ovnen til 150 grader. Beklæd en brødform med bagepapir.Pisk...