Video: Pizziolasauce
PizziolasauceKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
9
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
3 spsk Olivenolie
-
5 stk Hvidløgs fed
-
3 spsk Kapers
-
1 Frisk persille
-
7 stk Marinerede ansjoser
-
140 gram Tomatpure
-
0.5 bdt Frisk oregano
-
30 gram Finthakket løg
-
400 gram Flåede tomater
Svits løg og hvidløg I olien uden at tage farve.
Tilsæt ansjos og tomatpure.
I med resten.
Flåede tomater til sidst
Lad det simre 3-4 minutter.
Stilles på køl.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bagerens brunsviger
Lun mælken, opløs gæren heri. Tilsæt salt, sukker, smør og mel og ælt dejen godt igennem p...
Piccalilli-relish
Opløs saltet i vandet.Del broccoli i buketter, skær agurkerne i skiver og pil og halver sk...
Marcipansmåkager
Start med at smutte mandlerne. Bland herefter alle ingredienser undtagen mel og bagepulver...