Video: Karryauberginer
KarryauberginerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
16
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
200 gram Tørrede linser
-
0.5 tsk Chili
-
2 spsk Ingefær
-
1 tsk Gurkemeje
-
1 dåse Flåede tomater
-
2 spsk Olie
-
1 tsk hele gule sennepskorn
-
1 tsk Karry
-
1 tsk Spidskommen
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Aubergine
-
2 stk Rød peberfrugt
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Citronsaft
-
8 kvist Frisk koriander
Bring linser i kog i ½ l letsaltet vand og fjern skummet fra overfladen.
Tilsæt chili, ingefær og gurkemeje og kog ca. 10 min.
Tilsæt tomater og kog til linserne er helt møre, ca. ½ time.
Pisk dem til puré - med en stavblender eller i en foodprocessor.
Varm olien i en tykbundet gryde, tilsæt sennepskorn og læg låg på.
Når sennepsfrøene popper mod låget, tilsættes karry, spidskommen og kort efter tyndtskårne hvidløg, auberginer og peberfrugter.
Vend linsepureen i og bring retten i kog.
Kog til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt, peber og citronsaft og drys med korianderblade.
Servér med løse ris, gerne basmatiris og en svalende agurkesalat med indisk inspiration.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratinerede blåmuslinger
Rens muslingerne og damp dem i en gryde med lidt vand i bunden. Ryst gryden godt.Smelt smø...
Andebryst med pinjekerner og chili
Andebryst med pinjekerner og chiliAndebrysterne steges på skindsiden i 8 minutter - dereft...
Osso buco
Hak løgene og 2 af hvidløgene og skær gulerødderne og selleri i små stave. Vend kødstykker...