Video: Æggekage med kartofler, gedeost og spinat
Æggekage med kartofler, gedeost og spinatKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
0.5 tsk Groft salt
-
0.5 deciliter Vand
-
0 Olie
-
200 gram Kartofler
-
125 gram Gedeost
-
100 gram Babyspinat
Tilbehør
-
0
Æggekage med kartofler, gedeost og spinat
Pisk æg med salt og vand og kom kartoflerne, gedeost og spinat i.
Kom æggemassen på en varm pande (der skal kunne tåle at gå i ovnen) med lidt olie i bunden.
Lad æggene sætte sig i bunden.
Sæt panden i ovnen ved 180 grader indtil æggekagen er gennemtilberedt.
Server straks med ristet rugbrød og smør - og velbekomme!
Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvor mange flere grøntsager, du putter i. Eksempelvis vil alle peberfrugtens forskellige farver give æggekagen en god tilførelse. Det gode ved en æggekage med grøntsager er derfor også generelt, at hver grøntsag tilfører sit eget, geniale indtryk i retten.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marokkansk grøntsagscouscous
Varm ovnen til 225°C. Gør alle grøntsagerne klar: kom løgene i kogende vand 1 min. og pil...
Chili- og hvidløgsmarineret hellefisk
Marinade: Bland olie med chili (renset for kerner og stilk) og hvidløg sammen i en blender...
Comfortably Numb
Hæld begge ingredienser op i et collinsglas med eller uden isterninger og server.