Video: Bedste lasagne
Bedste lasagneKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
20
Tilberedningstid
2 timer 10 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
2 tsk Olie
-
2 stk Løg
-
800 gram Hakket oksekød 8-12%
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Hakkede tomater i dåse
-
1 stk Tomatpure
-
5 stk Laurbærblad
-
1 stk Oksekødsbouillonterning
-
1 tsk Basilikum
-
1 tsk Tørret timian
-
1 deciliter Rødvin
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
60 gram Usaltet smør
-
60 gram Hvedemel
-
8 deciliter Sødmælk
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Hvid peber
-
1 stk Lasagneplader
Hak løg og hvidløg fint. Varm olien op i en stor gryde og svits løgene heri. Tilsæt kødet og steg til det er gennemstegt et par minutter. Tilsæt de øvrige ingredienser. Smag til med salt og peber. Lad simre i 45 min. Mælkesauce: Smelt smørret og tilsæt melet. Rør til det er glat. Tilsæt mælk og rør godt. Lad koge op og tilsæt så krydderier. Man skal lade kødsaucen koge lidt op i nogle minutter. Smør et ildfast fad med lidt olie og læg først et lag lasagneplader, der dækker bunden. Læg derefter som følger: Kødsovs, plader, mælkesauce, plader, kødsovs etc. Afslut med mælkesauce og revet os, evt. reven parmesanost. Bag lasagnen i ovn ved 200 grader (varmluft) i 25. min. Kan serveres med grøn salat og godt brød
Er du mere til en vegetar lasagne, kan vi anbefale vores udgave
Er du mere til sund lasagne, kan vi anbefale dig en med flere grøntsager i og mindre fedtprocent i kødet.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
BLT med ost
Gratinering: Ca. 10 min. ved 200º. Steg eller grill bacon gyldent og læg det på køkkenr...
Bents Æbletærte
Sådan laver du Bents æbletærte Tænd din ovn og sæt temperaturen på 180 grader. Find en st...
Coq au vin - rødvin
Coq au vinSkær hanen eller poularden ud i 6-8 stykker, skær baconen i strimler. Pil løgene...