Video: Tyrkisk dip med fetaost og chili
Tyrkisk dip med fetaost og chiliKøkken:
Ingredienser:
Andet
5
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rød peberfrugt
-
400 gram Fetaost
-
0.5 deciliter Bredbladet persille
-
2 stk Hvidløg
-
0.75 spsk Sambal Oelek
Tyrkisk dip
Skær peberfrugterne i kvarte og befri dem for stilk, skillevægge og kerner.
Læg peberfrugterne på en bageplade og grill dem øverst i ovnen - til de er sortplettede.
Lad de grillede peberfrugter køle af i en plastpose egnet til madlavning.
Pil skindet af og skær peberfrugtkødet i grove stykker.
Kom det i blenderen sammen med ost, persille, olie, vand, hvidløg og chilipasta.
Blend til en lidt grov salat og smag til.
Server den krydrede salat som dip med brød, bladselleri- og agurkestave.
Tip: Salaten kan opbevares i en tæt boks i køleskabet op til to døgn, men hvidløgssmagen bliver noget stærkere.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Oksemørbrad på grill
Oksemørbrad på grillStart med at afpudse mørbraden. Bland alle ingredienser til marinaden,...
Chokoladesmåkager
Tænd ovnen på 175 grader. Læg bagepapir på 2 plader. Pisk æggehviderne i en skål. De ska...
Dea Lea
Ryst ingredienserne med is, og si over isterninger i et afkølet cocktailglas.