Video: Butter Chicken Masala
Butter Chicken MasalaKøkken:
Ingredienser:
Indisk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
800.1 gram Kyllingebryst
-
2.3 spsk Garam masala krydderi
-
2 spsk Usaltet smør
-
2 stk Hakkede løg
-
2 tsk Gurkemeje
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 tsk Chili
-
3.4 spsk Koncentreret tomatpure
-
500 ml Vand
-
250 ml Creme fraiche 18%
1. Krydr kødet med garam masala og lidt salt.
Varm en gryde eller sauterpande og smelt 1 spsk. smør heri.
Tilsæt kødet og brun det godt af under mellemhøj varme.
Fjern det brunede kød og læg det til side.
2. Smelt den sidste spsk. smør i samme pande/gryde over medium høj varme.
Tilsæt de hakkede løg, hvidløg, ingefær og gurkemeje.
Rør rundt i blandingen til løgende bliver møre, uden de tager farve.
Rør chilipulveret og tomatkoncentratet i og sørg for at blande ingredienserne godt.
Tilsæt herefter vandet/bouillonen til gryden.
Når blandingen småkoger kommer du kødet i gryden igen og lader retten simre over lav varme i ca. 20 min. eller indtil kødet er mørt.
3. Når kødet er tilberedt tilsætter du cremefraichen og rører rundt i retten.
Smag retten til og tilsæt evt. flere krydderier efter behag.
4. Server med basmati ris og pynt evt. med frisk koriander.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majspandekager
Sådan laver du majspandekagerAlle ingredienserne blandes sammen i en stor røreskål, dejen...
Bagte løg med honning og timian
Skyl de upillede løg og halver dem på tværs. Læg løgene i en lille bradepande med snitfla...
Tranebærsauce med farin og portvin
Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften.Bland tranebær, farin, appels...