Video: Calzone pizza
Calzone pizzaKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
11
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
3.5 deciliter Vand
-
25 gram Gær
-
2 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Oregano
-
500 gram Hvedemel
-
300 gram Tomatsauce
-
200 gram Mozzarella 45+
-
150 gram Skinke
-
200 gram Champignon
-
1 spsk Olivenolie
Bland lunkent vand (cirka 27 grader) med gær og tilføj herefter alle de andre ingredienser, ælt dejen smidig.
Lad dejen hæve i 1 1/2 time.
Udrul dejen til passende rund facon, spred fyldet ud på den ene halvdel, tomatsovs, skinke, champignon og ost.
Husk at efterlade lidt dej hele vejen rundt i kanten, så den kan lukkes.
Luk calzonen ved at folde den ufyldte del af dejen oven på den fyldte del og pres herefter siderne sammen med dine fingre eller med en gaffel.
Anbring calzonen på en bageplade med bagepapir.
Lad dejen efterhæve i mindst 30 minutter.
Pensl calzonen med olivenolie og drys med mel.
Bages ved 250 grader C i 20-30 minutter eller indtil hævet og gylden.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret lammehals med piment d'espelette
Krydr halsen godt (hel eller i skiver), og vend i hvedemel. Brun godt af i en gryde. Tag o...
Ovnstegt kanin
Ovnstegt kaninGnid kaninen med salt, peber, hvidløg og olivenolie.Brun kaninen i ovnen...
Helleflynder steak
HelleflynderRids skindet på begge sider, pensl med olie og krydr med salt og peber. Steg m...