Efterår Hovedret
Nutrition facts: 5623 calories 179.155 carb 47.7455 fat 59.55 fiber 93.225 protein 17.67835 fat 71.025 sugar

Video: Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 Hours0 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/02-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Chokolademuffins

Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 381
Opskrift

Kyllingepita med chilisauce

Stærk mad
Fjerkræ

Bland yoghurt, hakkede forårsløg, chilier, jordnøddesmør og salt i en blender. Blend det t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 521
Opskrift

Chorizo salat

Kødretter

Skyl og hak rosmarinen fint. Skyl salat og spinat grundigt. Skær chorizopølsen i tynde ski...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 554

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag