Video: Oksebryst i peberrodssovs
Oksebryst i peberrodssovsKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
15
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1.2 kg Oksebryst
-
7 deciliter Vand
-
100 gram Løg
-
250 gram Knoldselleri
-
150 gram Persillerod
-
500 gram Kartofler
-
2 stk Laurbærblad
-
1 stk Nelliker
-
0.5 tsk Allehånde
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 spsk Vineddike
-
4 tsk Sukker
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
5 spsk Frisk peberrod
Skær kød i tern og dæk med vand i gryde og kog. Fjern skum. Løg, selleri og peberrod i tern i gryden plus alt andet. Kog i 1½ time. Tilsæt kartofler i gryden og kog ½ time. Tilsæt eddike, sukker og fløde. Tag gryden af og tilsæt revet peberrod, det må ikke koge. Citron, persille og brød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Osso buco med øl
Osso bucco med ølKanten snittes af kødskiverne.Skiverne brunes i en stor gryde.Når alle sk...
Æbletærte med mandelcreme
Dej: Hvedemel og tempereret smør blandes sammen. I en anden skål piskes æg, sukker og vand...
Svampet chokoladekage
Svampet chokoladekageTænd ovnen på 175 grader varmluft. Smelt smørret i en gryde til det e...