Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1520 calories 179.155 carb 47.7455 fat 59.55 fiber 93.225 protein 17.67835 fat 71.025 sugar

Video: Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Ajas levebrød

Fedtfattig mad

Bygmel røres sammen med vand, honning og salt til en sej masse som hænger i skeen. Lad dej...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 600
Opskrift

Italienske frikadeller med tomatsauce.

Kødretter

Fars: Bland æg og mælk i en skål. Skær skorpen af brødet og læg det i blød i skålen....

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 806
Opskrift

Bloody ceviche

Stærk mad
Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skær fisken i terninger. Pres saften af citronerne og lad fisken marinere i saften i 4-6 t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 399

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag