Efterår Hovedretter
Nutrition facts: 1800 calories 179.155 carb 47.7455 fat 59.55 fiber 93.225 protein 17.67835 fat 71.025 sugar

Video: Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs

Oksebryst i peberrodssovs
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

15


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

30 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 14/02-2012

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nordisk okseragout

Kødretter

1. Vend kødet i mel tilsat salt og peber.2. Skær løgene i skiver.3. Varm smørret i en gryd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 4102
Opskrift

Tomattærte

Vegetar

TomattærteTærtedejBland grahamsmel, hvedemel og salt sammen i en skål. Skær smørret i mind...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 11137
Opskrift

Rygeostsalat

Vegetar

RygeostsalatHæld rygeost i en skål og rør med vineddike, vand og let mayonnaise. Kryd...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3287

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag