Video: Vintersuppe
VintersuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
9
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
5 skive Bacon
-
2 spsk Margarine
-
0.5 stk Iceberg salat
-
1 spsk Hvedemel
-
8 deciliter Hønsebouillon
-
2 dåse Hakkede tomater
-
1 knsp Revet muskatnød
-
1 knsp Cayennepeber
-
2 deciliter Piskefløde 38%
Skær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet fra bagefter. Tilsæt margarine og lad den smelte. Tilsæt småtskåret salat og sautér det i 2 min. over medium varme. Rør melet i og varm det igennem i 3 min. Fjern gryden fra blusset og tilsæt hønsebouillon og tomat. Rør godt rundt. Krydr med muskatnød og cayennepeber. Opvarm suppen til kogepunktet under omrøring. Skru ned til svag varme og lad suppen simre i 5 min. Rør fløden i og servér brandvarm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ørred i ovnen
Kryddersmør: Rør smør, citronskal og finthakket basilikum sammen i en skål. Ørreder: Sk...
Bøf Bourguignone
Skær kødet i 3 cm. store tern og skær bacon i små stykker. Del de pillede løg, skær porr...
Kanelsnegle med kardemomme
Bland mel, sukker, salt og kardemomme i en stor skål. Lun sødmælken i en lille kasserolle...