Vintersuppe

Vintersuppe
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Forret

9


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

45 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (9)

Antal personer:


5 skive Bacon

2 spsk margarine

0.5 stk Iceberg salat

1 spsk hvedemel

8 deciliter hønsebouillon

2 dåse hakkede tomater

1 knsp reven muskatnød

1 knsp Cayennepeber

2 deciliter piskefløde 38%

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Skær baconen i små tern og steg den i en stor gryde. Lad være at hælde fedtet fra bagefter.

Tilsæt margarine og lad den smelte. Tilsæt småtskåret salat og sautér det i 2 min. over medium varme. Rør melet i og varm det igennem i 3 min.

Fjern gryden fra blusset og tilsæt hønsebouillon og tomat. Rør godt rundt. Krydr med muskatnød og cayennepeber. Opvarm suppen til kogepunktet under omrøring. Skru ned til svag varme og lad suppen simre i 5 min. Rør fløden i og servér brandvarm.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Sprødstegt svinekød med sursød sauce

Fedtfattig mad
Kødretter

Skær svinekødet i terninger på ca. 2x2 cm. Bland dem med sojasauce, sherry, salt, peber og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst

Fedtfattig mad

Dette er en opskrift på andebryst på pande, man kan også lave andebryst i ovn.Svampene kla...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Andebryst med sellericreme

Fedtfattig mad

Andebrystet befries for skind og sener og krydres herefter med salt og sukker samt knuste...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag