Video: Saftbudding
SaftbuddingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Saft
-
8 stk Husblas
-
2 stk Æggehvide
-
3 deciliter Sukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Majsstivelse
-
3 deciliter Sødmælk
-
0 Vanillesukker
Saftbudding
Sæt husblas i blød i koldt vand i 5 - 10 minutter.
Æggehviderne piskes let og sukkeret tilsættes lidt ad gangen.
Fortsæt med at piske til massen er fast.
Tag husblas op af udblødningsvandet og smelt den i en gryde med lidt af saften, der lunes - nedkøl med resten af saften.
Æggehvidemassen vendes i den afkølede saft.
Buddingen hældes i en glasskål og stilles i køleskab et par timer.
Til cremesovs røres æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen i en gryde.
Mælk og vanilje tilsættes.
Bring cremen i kog under piskning og kog igennem et par minutter.
Servér saftbuddingen med cremesauce til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ostechilibagte Kartofler
Jeg plejer at lave 2 bagekartofler pr. person.Bagekartoflerne skal have 60 minutter på 200...
Babygulerødder og rosenkål glaseret i farin og peber
Blanchér babygulerødderne i letsaltet vand i ca. 4 min. Overfør dem til en skål med isvand...
Sellerilasagne
Skær sellerien i 1/2 cm tykke skiver. Blancher selleriskiverne i letsaltet vand ca. 3 min....