Video: Saftbudding
SaftbuddingKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
5 deciliter Saft
-
8 stk Husblas
-
2 stk Æggehvide
-
3 deciliter Sukker
-
2 stk Æggeblomme
-
3 spsk Sukker
-
1 tsk Majsstivelse
-
3 deciliter Sødmælk
-
0 Vanillesukker
Saftbudding
Sæt husblas i blød i koldt vand i 5 - 10 minutter.
Æggehviderne piskes let og sukkeret tilsættes lidt ad gangen.
Fortsæt med at piske til massen er fast.
Tag husblas op af udblødningsvandet og smelt den i en gryde med lidt af saften, der lunes - nedkøl med resten af saften.
Æggehvidemassen vendes i den afkølede saft.
Buddingen hældes i en glasskål og stilles i køleskab et par timer.
Til cremesovs røres æggeblommer, sukker og majsstivelse sammen i en gryde.
Mælk og vanilje tilsættes.
Bring cremen i kog under piskning og kog igennem et par minutter.
Servér saftbuddingen med cremesauce til.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsalat med løg
Simpel tomatsalat med løgFørst skærer du tomaterne i både eller skiver - det er helt op ti...
Roses Herreret
Margarinen smeltes i en bradepande i ovn. Løgene hakkes og kommes i.Farsen formes til boll...
Lynstegt hummer med sauce
Hak hummeren i stykker og fjern skallerne. Skær hummerkødet i mundrette bidder. Lav en mar...