Video: Breadsticks
BreadsticksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 10 minutter
Antal personer:
-
15 gram Gær
-
2.5 deciliter Lunkent vand
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Sukker
-
50 gram Rugkerne
-
75 gram Grahamsmel
-
25 gram Solsikkekerne
-
25 gram Græskarkerner
-
50 gram Soltørrede tranebær
-
50 gram Tørret abrikos
-
250 gram Hvedemel
Breadsticks
Rør gæren ud i lunkent vand.
Tilsæt salt, sukker, rugkerner og grahamsmel og lad det stå 30 min.
Kom solsikkekerner, græskarkerner, tranebær og abrikoser i.
Tilsæt hvedemelet lidt af gangen og ælt dejen godt igennem.
Lad den hæve tildækket 1 time et lunt sted.
Slå dejen ned, del den i 14 lige store stykker og tril dem til stænger.
Læg dem på en bageplade og lad dem hæve 30 min.
Bag dem ved 210 grader i 10-12 min. til de er gyldne og sprøde.
Du kan nu nyde dine breadsticks. Velbekomme!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokoladekage med frosting
Chokoladekage med frostingChokoladekageI en skål blandes de tørre ingredienser. Dernæst ti...
Brunchpandekager med havre
1: Havregryn sættes i blød i mælken i ca. 15 min.2: Mel, æg, sukker, natron, kardemomme og...
Flanksteak med flødekartofler
Flanksteak med flødekartoflerFlødekartoflerneStart med at skræl kartoflerne, og skær dem i...