Video: Amerikanske rugboller
Amerikanske rugbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
75 gram Gær
-
0.5 liter Vand
-
1 spsk Vand
-
2 stk Æg
-
3 spsk Olie
-
150 gram Groft rugmel
-
300 gram Sigtemel
-
500 gram Hvedemel
Rør gæren ud i vandet.
Tilsæt de øvrige ingredienser, og ælt dejen godt sammen.
Stil dejen til hævning i ca. 30 minutter.
Del dejen i ca. i 16-18 stykker.
Form bollerne og lad dem efterhæve på pladen i ca. 15 min.
Bag bollerne i ca. 15-20 min. ved 200 grader.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidsstegt and med belle de boskoop æbler
Langtidsstegt and med Belle de Boskoop æblerRens anden og gnid den med salt og peber, inde...
Fajitas med wokstrimler a la Mexico
Rør en marinade af olie, krydderier og salt.Vend kødet i marinaden og stil det i køleskabe...
Mokka- og valnøddesmåkager
Forvarm ovnen til 175°C.Smelt 1/4 af chokoladen over et vandbad eller i mikroovnen. Lad de...