Video: Chokolade Mousse
Chokolade MousseKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Dessert
6
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
150 gram Mørk chokolade
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Vanillesukker
-
1.5 stk Pasteuriseret æggehvide
Smelt smørret sammen med den mørke chokolade (bræk den i små stykker inden) i en gryde (ved lav varme). Den legeres med æggeblommen og afkøles. Pisk piskefløden og tilsæt vaniljesukkeret. Flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i. Hæld blandingen om i nogle serveringsglas og lad dem stå køligt i 4 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Verdens Bedste Mørbradgryde
Fremgangsmåde: Den afpudsede mørbrad krydres med salt peber og paprika. Hvorefter den br...
Farseret Blomkål i ovn
Sådan laver du Farseret blomkål:Farseret blomkål i ovn, fremgangsmåde:Blomkålen deles i bu...
Chaochesko bøffer med rodfrugter
Bland kød, peperfrugt, kapers og persille sammen i en skål. Tilsæt saften fra hvidløgene s...