Video: Chokolade Mousse
Chokolade MousseKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
150 gram Mørk chokolade
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
1 deciliter Piskefløde 38%
-
1 tsk Vanillesukker
-
1.5 stk Pasteuriseret æggehvide
Smelt smørret sammen med den mørke chokolade (bræk den i små stykker inden) i en gryde (ved lav varme).
Den legeres med æggeblommen og afkøles.
Pisk piskefløden og tilsæt vaniljesukkeret.
Flødeskum og stiftpisket æggehvide blandes forsigtigt i.
Hæld blandingen om i nogle serveringsglas og lad dem stå køligt i 4 timer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kokoskage med vanilleglasur
Forvarm ovnen til 175°C. Smør to runde kageforme.Del æggene og gem 2/3 af æggehviderne til...
Sennepsmarinade
Bland dijonsenneppen med friskkværnet peber og olivenolie. Lad blandingen trække et par mi...
Maries citrontærte med marengslåg
Maries citrontærte med marengslåg (Master Fatmans absolutte yndlingskage)MørdejRør smør o...