Video: Boller med æbler og rosiner
Boller med æbler og rosinerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Bagværk
9
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
2 timer 0 minutter
Antal personer:
-
50 gram Gær
-
2 deciliter Vand
-
2 deciliter Kærnemælk
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 tsk Brun farin
-
50 gram Rosiner
-
300 gram Æbler
-
150 gram Havregryn
-
600 gram Hvedemel
Lun væsken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet og rør rundt. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen under omrøring. Hold lidt tilbage. Dejen skal være fugtig. Lad dejen hæve et lunt sted i 1 time. Form ca 15 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Efterhæv ca 1/2 time. Bag bollerne ved 200 grader i ca 25 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret kyllingebrystfilet i tomatkarrysauce med løg og rød peberfrugt
Peberfrugterne skylles og deles på langs og indmaden fjernes. Bagefter skæres de i tynde s...
Pasta med bacon og mornaysauce
Skær bacon i tern og svits det på panden, til gyldent. Tilføj løg, peberfrugter og pølser...
Bagte rødløg med timian og smør
- fjern løgskallen og skær bunden jævn. - skær et kryds fra top til bund - de må IKKE...