Video: Fiskechowder
FiskechowderKøkken:
Ingredienser:
Andet
14
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Torskefilet
-
4 stk Bacon
-
2 stk Løg
-
1 dåse Hakkede tomater
-
5 deciliter Vand
-
2 stk Kartofler
-
1 stk Gulerod
-
1 stk Bladselleri
-
0.75 deciliter Tomatketchup
-
2 tsk Worcestershire sauce
-
1 tsk Bordsalt
-
0.5 spsk Frisk timian
-
0.5 spsk Frisk merian
-
1 spsk Frisk persille
Skær fiskekødet og bacon i strimler.
I en stor gryde over moderat varme steges baconstrimlerne sprøde.
Tilsæt hakket løg og steg videre over moderat varme, til løget er gennemsigtigt.
Tilsæt alle resterende ingredienser undtagen torsk og persille.
Bring retten i kog, skru ned til svag varme og lad det simre i 45 min.
Tilsæt torskestrimler, læg låg på og lad det simre videre i ca. 10 min.
Servér og pynt hver portion med persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ribollita - toscansk suppe
Læg de tørrede borlottibønner i blød natten over i rigeligt koldt vand. Opvarm olivenolie...
Israelsk salat
Skræl agurkerne og halvér dem på langs. Skær dem i tern.Rens alle grøntsagerne og skær dem...
Spiralkartofler på spyd
SpiralkartoflerStart med at lave hvidløgssmørret. Smørret skal være lidt blødt, så tag det...