Video: Kalkunfarsbrød
KalkunfarsbrødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
1 spsk Paprika
-
3 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Æg
-
0.5 spsk Hvedemel
-
8 stk Kartofler
-
5 stk Gulerod
-
8 stk Æg
-
4 deciliter Vand
-
2 spsk Frisk purløg
Kalkunkød, paprika, presset hvidløg, æg og mel blandes sammen i en skål.
Det røres sammen til en jævn fars.
Farsen formes til et farsbrød i et ovnfast fad.
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver.
Gulerødderne skrælles og rives.
Grøntsagerne lægges uden om farsbrødet i det ovnfaste fad.
Det hele krydres med salt og peber.
Æg og vand røres sammen i en skål.
Blandingen hældes over grøntsagerne i fadet.
Farsbrødet bages i ovnen i 1 time ved 160°C, drys med hakket purløg eller persille og serveres varmt
Spørgsmål:
Hej Jeg har lige fundet denne fantastiske side. Hvordan omregner man fra kilojules til kalorier?? Tak Gitte
Svar:
Hej Gitte
Du skal dividere kilojoule med 4,2.
Det vil sige at 420 kilojoule er det samme som 100 kalorier.
Og tak for ros :-)
mvh
Dorthe
opskrifter
24/08-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvad kan man erstatte hvidløg med, men stadig bevare en god smag. ofter er der tit brugt hvidløg i mange retter og jeg er ikke så vild med det.
Svar:
Du kan erstatte med almindelig løg, eller purløg. Men du kan også bruge andre krydderurter som f.eks.timian, alt efter hvilken ret det drejer sig om - det afhænger jo af smag og behag.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
19/09-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem oliventapenade
Nem oliventapenadeAlle 4 ingredienser blendes og anvendes som tapenade på brødet, som tilb...
Cantuccini
Sådan laver du CantucciniFørst pisker du æg og sukker sammen i ca. 4 minutter. Derefter ti...
Græskarsuppe
GræskarsuppePil og snitskalotteløget fint. Skyl hokkaido-græskarret under vand, halver den...