Video: Kinesisk fiskesuppe
Kinesisk fiskesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Kinesisk
Hovedret
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Solsikkeolie
-
1 stk Løg
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
150 gram Frosen ærter
-
3 spsk Sojasauce
-
3 spsk Sød chilisauce
-
1 liter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Frisk koriander
-
450 gram Torskefilet
-
50 gram Shiitake svamp
Opvarm olien i en wok. Skær løget i skiver og svits dem i olien. Tilsæt bambusskud, ærter, soja, chilisauce og bouillon. Bring suppen i kog. Tilsæt friskhakket koriander, torskefilet i tern samt shiitake-svampe i tern. Lad suppen simre i 8 min. eller til fiskekødet er færdigt. Servér suppen rygende varm.
Ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Confiteret tomat
Halver tomaterne, og udkern dem. Hak hvidløg og fordel dem over tomaterne sammen med bals...
Barbequemarineret kalkunbryst
Brun kalkunbrystet på panden hele vejen rundt. Hæld hvidvin på. Hvis væden ikke dækker...
Indisk julekage
Pisk sukker og smør sammen. Tilsæt æg og vanillesukker. I en separat skål blandes mel og b...