Video: Kinesisk fiskesuppe
Kinesisk fiskesuppeKøkken:
Ingredienser:
Kinesisk
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Solsikkeolie
-
1 stk Løg
-
100 gram Bambusskud på dåse
-
150 gram Frosen ærter
-
3 spsk Sojasauce
-
3 spsk Sød chilisauce
-
1 liter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Frisk koriander
-
450 gram Torskefilet
-
50 gram Shiitake svamp
Opvarm olien i en wok.
Skær løget i skiver og svits dem i olien.
Tilsæt bambusskud, ærter, soja, chilisauce og bouillon.
Bring suppen i kog.
Tilsæt friskhakket koriander, torskefilet i tern samt shiitake-svampe i tern.
Lad suppen simre i 8 min. eller til fiskekødet er færdigt.
Servér suppen rygende varm.
Ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andesovs til julen
Sådan laver du lækker Andesovs til JulenBrun andelårene i en stor gryde. Tilsæt rødvin, va...
Ungarsk gullasch-suppe
Sådan laver du ungarsk gullasch-suppeKød i tern og løg svitses og krydres med paprika samt...
Rødtunge med dildkartofler
Kartoflerne sættes til at koge. Rødtungefileterne krydres med salt og peber og vendes i me...