Video: Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmosKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 stk Filodej, plade
-
50 gram Usaltet smør
-
350 gram Kartofler
-
350 gram Blomkål i buketter
-
2 spsk Mælk
-
150 gram Gorgonzola
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 spsk Sesamfrø
-
3 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Sherryvineddike
-
4 spsk Olivenolie
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Tø dejen op.
Kog kartoflerne og pil dem.
Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele i en skål.
Mos grønsagerne groft, rør det med osten og smag til med salt, peber og hasselnødder.
Bred filoarkene ud på en planflade.
Pensl hvert ark med smør og fold det sammen på midten.
Bred lidt af mosen ud på dejen, buk siderne ind og rul den sammen (et ark pr rulle)
Læg rullerne på en plade med bagepapir, pensl med smør og drys med frø
Bag rullerne ved 200 grader i ca. 20 min, til de er gyldne og sprøde.
Grill peberfrugterne, til skindet er mørkt og blistret.
Afkøl og flå skindet af.
Blend og smag til med sherry eddike, olivenolie, salt og peber
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hindbærmuffins
Hindbærmuffins Forvarm ovnen på 175 graders varmluftPisk først smør og sukker til en luft...
Nem moussaka
Løg og kød brunes i olien. Tomaterne tilsættes. Småsnurrer ca. 10 minutter. Smag kødsovsen...
Mandler med ingefærglasur
Forvarm ovnen til 150°C.Smelt smørret på en stor pande over moderat varme. Tilsæt de øvrig...