Video: Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmosKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
14
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
10 stk Filodej, plade
-
50 gram Usaltet smør
-
350 gram Kartofler
-
350 gram Blomkål i buketter
-
2 spsk Mælk
-
150 gram Gorgonzola
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
-
1 spsk Sesamfrø
-
3 stk Rød peberfrugt
-
1 spsk Sherryvineddike
-
4 spsk Olivenolie
-
1.2 tsk Salt
-
1.2 tsk Peber
Tø dejen op.
Kog kartoflerne og pil dem.
Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele i en skål.
Mos grønsagerne groft, rør det med osten og smag til med salt, peber og hasselnødder.
Bred filoarkene ud på en planflade.
Pensl hvert ark med smør og fold det sammen på midten.
Bred lidt af mosen ud på dejen, buk siderne ind og rul den sammen (et ark pr rulle)
Læg rullerne på en plade med bagepapir, pensl med smør og drys med frø
Bag rullerne ved 200 grader i ca. 20 min, til de er gyldne og sprøde.
Grill peberfrugterne, til skindet er mørkt og blistret.
Afkøl og flå skindet af.
Blend og smag til med sherry eddike, olivenolie, salt og peber
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Hjemmelavet coleslaw
Hjemmelavet ColeslawStart med at skylle grøntsagerne og hak kålhoved fint og skær løg og p...
Stegt laks
Forvarm ovnen, så den bliver meget varm - bedst med over- og undervarme på 250°C (eller va...
Smørdampet spinat
Spinat: Skyl spinaten rigtigt godt og slyng den tør. Smelt 20 g smør i en gryde og damp sp...