Video: Gode grovboller
Gode grovbollerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3.5 deciliter Koldt vand
-
15 gram Gær
-
1 tsk Salt
-
1 spsk Sukker
-
1 tsk Olie
-
6 stk Revet gulerod
-
100 gram Havregryn
-
100 gram Fuldkornsmel
-
250 gram Hvedemel
Opløs gæren i vandet.
Tilføj salt, sukker og olie.
Riv gulerødderne og bland i skålen.
Rør ingredienserne sammen.
Havregryn, fuldkornsmel og hvedemel kommes i skålen.
Rør det hele sammen.
Put stanniol eller låg på skålen.
Lad det koldthæve i køleskabet i ca. 8 timer.
Brug en ske til at lave bollerne med.
De behøver ikke formes.
Bag dem derefter i ovnen på varmluft 180 grader, i ca. 20 til 25 min.
Det kommer an på størrelsen af bollerne.
Dejen kan stå i køleskabet i op til 4 dage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Lammekoteletter med krydderurter
Hak krydderurterne fint og bland dem sammen med salt og peber i raspen. Skær evt. et par s...
Chokoladeroulade
Smør(ca. 75 g) røres med sukker og æg piskes i ét ad gangen. Sigt mel, kakao og bagepulver...
Fiskeruller
Læg fiskefileterne fladt på et spækbræt, drys salt, peber og krydderurter samt citrusskal...