Video: Kyllingefrikassé med porrer
Kyllingefrikassé med porrerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 30 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
0.5 liter Letmælk
-
3 kvist Frisk timian
-
2 stk Løg
-
100 gram Smør
-
100 gram Hvedemel
-
2 spsk Dijonsennep
-
3 stk Porre
Dæk kyllingen med vand, lad den koge op, skum den og lad den herefter simre ved svag varme i ca. 1 1/2 time.
Tag kyllingen op og kog væsken ind med halverede løg og timian. Der skal være ca. 0,5 l tilbage.
Pluk kyllingen i store stykker og stil til side.
Kog porrerne i saltet vand i 10-15 min. eller til de er møre.
Når de er kølet af, skæres de i grove stykker.
Smelt smørret og tilsæt mel, og rør godt rundt.
Tilsæt mælk og den indkogte kyllingevæske og lad det hele simre i ca. 30 min.
Smag til med salt, peber og dijonsennep og tilsæt kylling, og til sidst porrer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sataygrillspyd
Skær med en skarp kniv kyllingebrystet en gang igennem på langs og en gang på tværs, så de...
Chokoladetærte
Smelt chokolade og smør over vandbad. Del æggene i hvider og blommer. Pisk sukker, æggeblo...
Lammekølle med rosmarin
Bland honning, sennep, hakket rosmarin, peber, revet citronskal og presset hvidløg i en sk...