Video: Mango-kalkun Ret
Mango-kalkun RetKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Kalkunbryst
-
1 tsk Køkkensalt
-
200 gram Løg
-
1 dåse Mango
-
2 stk Hvidløgs fed
-
300 gram Tomat
-
150 gram Rosiner
-
1 tsk Tørret chili
1. Kalkunkødet skæres i små tern 1-1_ cm, der drysses med salt. Løgene snittes i mellem store tern. Mangoerne snittes i strimler 3-4 cm lange. Dette svitses på en fedtfri pande indtil kalkunen er gennemstegt. 2. Tomaterne hakkes og tilsættes sammen med fint snittede hvidløg og "koges med" i 3-4 min. 3. Rosiner og chili tilsættes og "koges med" i 2-3 min. Mængden af chili kan varieres. Det anbefales at der tilsættes så meget, at det giver en varm kilden på tungen, da retten ellers kan komme til at virke lidt for sød. Serveres med ris, Personligt kan jeg bedst lide de brune ris til, men alt kan bruges
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Snegle med gorgonzola
Rør smør og gorgonzola sammen i en skål. Kom æggeblommer og muskatnød i. Rør det godt samm...
Salat - Taboule
Bulgur behandles efter eget ønskes - i blød ca 1 time eller kogt. Bland bulgur (afkølet)...
Valnøddestænger
Valnøddekernerne hakkes fint, evt. i blender. Smør og flormelis røres godt. Æggehvider, va...