Video: Mango-kalkun Ret
Mango-kalkun RetKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Kalkunbryst
-
1 tsk Køkkensalt
-
2 stk Løg
-
1 dåse Mango
-
2 stk Hvidløgs fed
-
3 stk Tomat
-
150 gram Rosiner
-
1 tsk Tørret chili
1. Kalkunkødet skæres i små tern 1-1_ cm, der drysses med salt.
Løgene snittes i mellem store tern.
Mangoerne snittes i strimler 3-4 cm lange.
Dette svitses på en fedtfri pande indtil kalkunen er gennemstegt.
2. Tomaterne hakkes og tilsættes sammen med fint snittede hvidløg og "koges med" i 3-4 min.
3. Rosiner og chili tilsættes og "koges med" i 2-3 min.
Mængden af chili kan varieres.
Det anbefales at der tilsættes så meget, at det giver en varm kilden på tungen, da retten ellers kan komme til at virke lidt for sød. Serveres med ris,
Personligt kan jeg bedst lide de brune ris til, men alt kan bruges
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pasta med feta og grøntsager
Pasta koges. Feta hældes i en sigte.Skær alle grøntsager i mindre stykker. Smelt smør ved...
Nachos i ovn
Nachos i ovnHæld tortilla chipsene i et ildfast fad eller fordel dem i et jævnt lag på en...
Dahl med røde linser
Dahl med røde linserSkyl hvidkålen og skær den ud i tynde skiver. Pil løg og hvidløg og sk...