Video: Thaisalat med grillet oksekød
Thaisalat med grillet oksekødKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
14
Tilberedningstid
3 timer 30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
500 gram Rib-eye steak
-
2 spsk Fish sauce
-
1 spsk Limesaft
-
1 stk Agurk
-
4 stk Frisk chili
-
8 stk Forårsløg
-
250 gram Cherrytomat
-
2.5 deciliter Frisk mynte
-
2.5 deciliter Frisk koriander
-
1 stk Hvidløg
-
2 spsk Fish sauce
-
3 spsk Limesaft
-
1 spsk Sukker
-
2 tsk Sojasauce
Læg bøfferne i et fad.
Hæld marinade (fishsaucen og limesaften) over, og lad det marinere i mindst tre timer.
Hæld marinaden fra og grill bøfferne til de er brunet på begge sider
(de skal endelig ikke have for meget. Hellere i underkanten).
Dæk dem til og lad dem stå i 5 min.
Skær dem herefter i tynde skiver.
Salat:
Skær agurken i tynde skiver og hæld dem sammen med finthakket chili, hakket forårsløg, cherrytomater i kvarte og hakkede urter i en stor skål.
Dressing:
Pres hvidløget.
Bland alle ingredienserne til dressingen i et glas med låg og ryst det godt.
Tilsæt oksekødet til salaten og hæld dressing over.
Vend det hele go
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Khao Pad stegte ris
Opvarm en wok eller stegepande, og svits løgene og hvidløgene gyldenbrune ved middelvarme....
Dolmere
DolmereVinbladene lægges i blød i koldt vand i ca. 20 min., for at udtrække saltet. Læg kø...
Citronmayonnaise
Citronmayonnaise Start med lad alle ingredienser stå på bordet i lidt tid, så alt rammer...