Dup kødet tørt og brun det i smør/olie (i 2-3 portioner) tag det op efterhånden. steg løg, hvidløg og tomater i et par min. Kom kød tilbage i gryden. tilsæt

kalvegullasch med svampe og grov mos

kalvegullasch med svampe og grov mos
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

20


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 26/10-2011

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Julesalatcreme

Kødretter

Skyl salaten og skær den i 1 cm tykke strimler. Finhak løg og rosmarin. Skær bacon i små t...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Varm tranebær cider

Vegetar

I en stor gryde blandes cider, tranebærsaft, farin, kanelstænger, nelliker og citron i ski...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Nachos i ovn

Vegetar
Stærk mad
Proteinrig mad

Put i fad og kyl det hele i ovnen. Velbekomme!

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag