Video: Fennikelsaltet bacon
Fennikelsaltet baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
168 timer 0 minutter
Arbejdstid
168 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Køkkensalt
-
2 spsk Fennikelfrø
-
2 kvist Frisk rosmarin
-
2 spsk Revet citronskal
-
1 tsk Grøn peberfrugt
-
4 kvist Frisk estragon
-
1 kg Svinebryst til kogning
Blend salt, fennikel, rosmarin, citron, peber og estragon til en fin masse.
Svinebrystet med saltblandingen i en pose eller plastikbeholder med låg og lad det trække 1-2 uger.
Skyl brystet for salt og tør det godt, og hæng det efterfølgende til at tørre i køkkenet eller kælderen.
Lad det hænge 1-2 uger, og læg det efterfølgende i køleskabet.
Brug baconet i tykke eller tynde skiver i fx pasta carbonara.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mandel-karamel
Sukkeret smeltes til gylden karamel i en lille stegepande. Mandlerne "steger med" 1 minut...
Broccolisalat med bacon
Broccolisalt med baconSalat: Del broccolien i små buketter. Skær rødløget meget fint....
Entrecotes og Risotto
Sautér ris, løg og hvidløg i en gryde med olivenolie. Tilsæt eddike og hvidvin og kog det...