Video: Indisk gryde
Indisk grydeKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
3 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Rødløg
-
3 stk Hvidløg
-
1 spsk Ingefær
-
1 stk Frisk chili
-
1 dåse Kikærter
-
200 gram Kogte kartofler
-
200 gram Broccoli
-
2 dåse Flåede tomater
-
1 dåse Kokosmælk
-
6 spsk Garam masala krydderi
-
2 stk Kanelstang
-
1 bdt Frisk koriander
-
50 gram Mandler
Blend hvidløg, løg, ingefær og chili og steg det efterfølgende ved svag varme.
Tilsæt garam masala og kanelstængerne, og lad det få lidt varme i et par minutter.
Tilsæt tomat, kokosmælk, kikærter og kartoffel.
Lad det simre i ca. 3 timer under låg.
smag til med salt, peber og sukker, og server med hakkede mandler, koriander, ris, chutney, creme fraiche og naanbrød.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Langtidsstegt gris
Rids sværen godt, og gnid det godt med salt og lidt peber.Sæt svinet i ovnen ved 150 grade...
Indonesisk Nasi goreng
Skyl risene, hæld 1,2 l vand i en gryde, tilsæt salt. Læg låg på indtil vandet koger op. I...
Chana masala
Chana masalaDu skal begynde med at hakke løg og hvidløg fint. Herefter skal chilien hakkes...