Video: Sauce vin blanc
Sauce vin blancKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Tilbehør
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
35 gram Smør
-
35 gram Hvedemel
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
4 deciliter Fiskebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
25 gram Champignon
-
2 kvist Frisk persille
-
0.5 deciliter Finthakket løg
Smørret smeltes uden at det tager farve. Champignons, løg samt persille tilsættes og simre lidt uden at det tager farve. Mel og kom tilsættes den kogende fiskefond, sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter. Piskefløde tilsættes og saucen koges videre i 10 minutter mere. Saucen sigtes og så er den klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbrad med parmaskinke - urter - figenmarmelade
Tilbehør (figenmarmelade): Skær fignerne i tern. Hæld alle ingredienserne i en stor gryd...
Pæretærte med marcipan
Pæretærte med marcipanKom hvedemel, 100 gram smør, 2 spsk. flormelis (svarer til 16 gram)...
Grønkålssalat med æbler
Grønkålssalat med æbleVask æblerne og fjern kernehuset. Skær æblerne i enten både eller te...