Køkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Tilbehør
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
35 gram Smør
35 gram Hvedemel
1 deciliter Halvtør hvidvin
4 deciliter Fiskebouillon
2 deciliter piskefløde 38%
25 gram Champignon
2 kvist Frisk persille
0.5 deciliter Finthakket løg
Smelt smør uden at det tager farve.
Tilsæt champignons, løg samt persille og lad det simre lidt uden at det tager farve.
Tilsæt mel og kom den kogende fiskefond i sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter.
Tilsæt piskefløde og lad saucen koge 10 minutter mere.
Saucen sigtes og så er den klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mørbradsbøffer med champignonsauce
BEMÆRK: Svinemørbrad skal være RØGET! Mørbraden skæres ud i bøffer. Bøfferne bankes og...
Coleslaw
Riv gulerødder og snit hvidkålen i fine strimler. Bland kål og gulerødder sammen i en stor...
Chocolate Chip Cookies
Opskriften giver ca. 50-60 småkager på 4-5 cm i diameter. Margarine, sukker, farin, æg...