Video: Sauce vin blanc
Sauce vin blancKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
35 gram Smør
-
35 gram Hvedemel
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
4 deciliter Fiskebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
25 gram Champignon
-
2 kvist Frisk persille
-
0.5 deciliter Finthakket løg
Smørret smeltes uden at det tager farve.
Champignons, løg samt persille tilsættes og simre lidt uden at det tager farve.
Mel og kom tilsættes den kogende fiskefond, sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter.
Piskefløde tilsættes og saucen koges videre i 10 minutter mere.
Saucen sigtes og så er den klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Parfait
ParfaitPisk æg og flormelis sammen med en håndmikser til det er en lys gul masse.Derefter...
Bålsuppe med brændnælde
Sæt gryden i kog over bålet. Derefter tilsættes alle ingredienserne. Lad det hele stå i...
Grillstegte kyllingespyd
Sæt skiftevis kylling, champignon, tomater og asparges på et spyd. Steg spyddene på en gri...