Video: Sauce vin blanc
Sauce vin blancKøkken:
Ingredienser:
Fransk
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
35 gram Smør
-
35 gram Hvedemel
-
1 deciliter Halvtør hvidvin
-
4 deciliter Fiskebouillon
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
25 gram Champignon
-
2 kvist Frisk persille
-
0.5 deciliter Finthakket løg
Smørret smeltes uden at det tager farve.
Champignons, løg samt persille tilsættes og simre lidt uden at det tager farve.
Mel og kom tilsættes den kogende fiskefond, sammen med hvidvinen, lad dette småkoge i 20 minutter.
Piskefløde tilsættes og saucen koges videre i 10 minutter mere.
Saucen sigtes og så er den klar til servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Indbagt kylling med sur sød sauce
Kyllingen skæres i mindre stykker. Olien kommes i en gryde, og varmes op til den er meget...
Wienerbrødsdej
WienerbrødsdejBland gær og sukker med den kolde mælk, og rør det hurtigt ud. Tilsæt æg...
Krydret kødgryde
Skær pølsen i skiver. Steg pølseskiverne på en pande.Brun oksekødet i en gryde. Tilsæt hak...