Video: Omelette Paysanne - Bonde omelet
Omelette Paysanne - Bonde omeletKøkken:
Ingredienser:
Fransk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
2 deciliter Vand
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
200 gram Kogt røget skinke
-
3 stk Kogte kartofler
-
25 gram Smør
-
2 spsk Frisk purløg
Hakket løg svitses på panden, skær kødet i små tern (kan bruges: skinke, pølser, bacon og andet) og svits det på panden, sammen med kartofler i tern.
Pisk æg med vand, salt og peber i en skål og hæld det over kødet på pande.
Sørg for at æggemassen er fyldt ned til bunden af panden.
Steg omeletten ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende.
Brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten.
Server omeletten på panden, pynt den friske krydderurter, f.eks. purløg eller persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Røræg med røget laks
Røræg med røget laksPisk æggene godt sammen med salt og peber (æggehvide og blomme). Tilsæ...
Baconbøf
Rør kød, rasp, æg, fløde, løg og krydderier til en ikke al for løs fars. Form farsen til...
Grapefrugt Radler
Grapefrugt Radler Hæld en del kold hvedeøl i et stort glas. Tilsæt en del lige så kold gr...