Video: Omelette Paysanne - Bonde omelet
Omelette Paysanne - Bonde omeletKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Forret
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
6 stk Æg
-
2 deciliter Vand
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.5 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
200 gram Kogt røget skinke
-
3 stk Kogte kartofler
-
25 gram Smør
-
2 spsk Frisk purløg
Hakket løg svitses på panden, skær kødet i små tern (kan bruges: skinke, pølser, bacon og andet) og svits det på panden, sammen med kartofler i tern. Pisk æg med vand,salt og peber i en skål og hæld det over kødet på pande. Sørg for at æggemassen er fyldt ned til bunden af panden. Steg omeletten ved svag varme i nogle minutter, vend og steg den på den anden side, brug eventuel en flad tallerken til hjælp, hvis den er svær at vende. Brug en paletkniv (gerne plastik for at skåne panden) til at løsne omeletten fra kanten. Server omeletten på panden, pynt den friske krydderurter, f.eks. purløg eller persille.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Porreterrin
Dressing: Rør Dijonsennep op med vineddike. Tilsæt de to slags olie og lidt vand og sm...
Kylling med cashewnød
Rist cashewnødderne i ovnen eller i lidt olie på panden, indtil de er gyldne, og stil dem...
Valnødderoulade med hindbærfyld
Valnødderoulade med hindbærfyld Pisk æggene med sukker i 10 min. til en meget luftig...