Video: Blomkålsgratin med skinketern
Blomkålsgratin med skinketernKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Forret
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
600 gram Blomkål
-
6 spsk Hvedemel
-
4 deciliter Kaffefløde
-
6 stk Æggeblomme
-
300 gram Kogt skinke i tern
-
2 spsk Hakket persille
-
1 tsk Havsalt
-
0 Friskkværnet peber
-
6 stk Pasteuriseret æggehvide
-
2 spsk Smør
-
2 spsk Rasp
Skær blomkålen ud i små stykker og blanchér dem i letsaltet vand.
Pisk mel og fløde sammen i en lille tykbundet gryde og varm det godt igennem.
Tag gryden af varmen og pisk æggeblommerne i. Tilsæt blomkål, skinketern, persille, salt og peber. Pisk æggehviderne stive og vend dem forsigtigt i.
Smør en gratinskål med smørret og drys den med rasp. Kom gratindejen i formen og bag den i 45 min. ved 200.
Server eventuelt med gulerodssalat.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Roti canai
Opløs sukker og salt i vandet, tilsæt mælk, æg og mel og bland godt. Tilsæt margarine. Ælt...
Syltede grønne tomater
Syltede grønne tomaterSyltede grønne tomater er måske ikke noget, man hører om så tit. Men...
Chokolade frosting
Sådan laver du chokolade frosting Smelt mælkechokoladen og lad det køle af til stuetempera...